Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Kinderopvang DreamKids is opgericht door oa. Esmee Husmann en Marijke Gangadin. Wij zijn vriendinnen met een droom: een eigen kinderopvang!

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als kraamverzorgster, pedagogisch medewerkster en gastouder wilden wij graag een kinderopvang openen. Onze diverse achtergronden, kennis en expertise hebben wij gebundeld om hier een succes van te maken.

Wat bieden wij?

Kinderopvang DreamKids wil goede opvang bieden zodat ouders tijd kunnen vrijmaken voor werk of studie. Wij zien de opvang als een aanvulling op de gezinssituatie. Wij streven ernaar om kinderen zich thuis te laten voelen door liefde en aandacht te geven.

Wij bieden 52 weken per jaar dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en voorschoolse en naschoolse opvang aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.  Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.30 uur tot 18.45 uur.

Graag verwelkomen wij u in onze vestiging voor een kennismakingsgesprek of een rondleiding. Zo krijgt u een goed beeld van wie wij zijn, van onze werkwijze en van de omgeving waar uw kind terecht komt.

Contact opnemen